apol ® 15 Kg, na hygienu mliečnej žľazy po dojení
Kód: 70000229Súvisiaci tovar
Podrobný popis
- Silný dezinfekčný účinok
- Viditeľná zelená farba pre ľahkú identifikáciu dezinfikovaných strukov
- Farbivo neovplyvňuje prirodzenú farbu kože struku
- Stará sa o optimálnu kondíciu strukov
- Jednoduchá príprava aj použitie
Oblasť použitia:
apol® je vhodný na dezinfekciu strukov dojného hovädzieho dobytka po dojení metódou namáčania (dipping).
Informácie na použitie:
apol® je možné použiť dvoma spôsobmi. Osvedčeným režimom v praxi je striedanie oboch spôsobov použitia:
- apol® bez Aktivátora v bežnom období,
- apol® s Aktivátorom v období zvýšeného infekčného tlaku (horší stav podstielky, horšia kvalita kŕmenia, letné mesiace).
Príprava roztoku:
Pracovný roztok pripravíte zmiešaním apolu® s Aktivátorom v pomere 1 kg apol® + 20 ml apol® Aktivátor . Po zmiešaní pretrepte kanister či pováľajte sud, aby sa obe zložky
dobre zmiešali. Produkt je pripravený na použitie ihneď po zmiešaní. Aktivovaný apol® je účinný po dobu 14 dní. Skladujte v uzavretom balení a dodržujte skladovacie podmienky.
Postup použitia:
Aplikujte produkt po každom dojení na struky pomocou aplikátora (dip-cupu). Na struku musí byť vytvorený súvislý film, chrániaci predovšetkým strukový kanálik. Pred nasledujúcim dojením očistite lusk pomocou čistej utierky alebo vykonajte dezinfekciu vemena pomocou prípravku apol® First .
Zloženie:
100 g apol® obsahuje nasledujúce aktívne zložky:
- apol® - kyselina glykolová
- apol® + apol® Aktivátor : chlórdioxid (0,6 g/kg)
Zvláštne upozornenie:
Len pre profesionálny trh. V prípade použitia apolu s Aktivátorom, dobre pretrepte kanister či pováľajte sud, aby sa obe zložky dobre zmiešali. Aktivovaný produkt vytvára chlórdioxidové výpary, ktoré sa koncentrujú v hornej časti balenia. Z tohto dôvodu používajte na čerpanie aktivovaného produktu vždy pumpu alebo výpustný kohútik. Skladujte v uzavretom obale a dodržujte skladovacie podmienky.
Doba exspirácie: 24 mesiacov
Tovar je dostupný na centrálnom sklade dodávateľa. V prípade jeho nedostupnosti budeme zákazníka kontaktovať.